RICOTTA 10 PLUSSI
RICOTTA 10 PLUSSI - Ricotta on mahe, õrnalt tuntava karamellise maitsega.
- Ricotta on madalama happesusega kui tavaline kohupiim.
- Ricotta on valgurikas lehmapiimatoode, millel on kõrgendatud toiteväärtus suure vadaku- ehk seerumivalkude (albumiinide) sisalduse tõttu.
- Ricotta üldisest toote valgusisaldusest moodustavad seerumivalgud kuni 90%.
- Seerumivalkude omastatavus organismi poolt on tavalise piimavalgu e kaseiini omastatavusest tunduvalt suurem, seetõttu on ricotta suurepärane valguallikas füüsiliselt aktiivsetele inimestele ja asendamatu valguallikas sportlastele kiireks taastumiseks.
- Ricotta on väga kaltsiumirikas – 100g tootes on 20 – 25% täiskasvanud inimese päevasest kaltsiumivajadusest.
- Kaltsiumi omastamisele aitab kaasa ricotta tasakaalustatud piimarasva sisaldus, nimelt on piimarasv inimese organismile asendamatu abivahend kaltsiumi omandamiseks.
- Lisaks igapäevasele kohupiimatarbijale sobib ricotta eriti neile, kes ei talu hariliku kohupiima suhteliselt kõrget happelisust.
- Ricotta´le ei ole tootmise käigus lisatud konservante.
- Ricotta on tänu neutraalsele maitsele ja suhteliselt madalale happesusele laialdaselt kasutatav tänapäeva erinevate soolaste ja magusate roogade ning küpsetiste valmistamiseks.

|